Primul card bancar din lume care miaună atunci cînd plătești (VIDEO)

Primul card bancar din lume care miaună atunci cînd plătești (VIDEO)

După cum orice proprietar de pisici va depune mărturie, mieunatul este capabil să facă oamenii să-și revină în simțiri și să se comporte responsabil.

Acum, un startup care se ocupă de gestionare banilor, numit Anna, mizează pe frica profundă a oricărui pisicar față de domnitorul său felin, cu un card de debit care miaună de fiecare dată cînd este folosit.

Anna, un asistent digital hibrid pentru IMM-uri, care combină o aplicație financiară și un cont bancar, lansează un serviciu nou după ce s-a consultat cu un “psiholog de animale” – Ellena Hinson.

Cu 90% din eșecurile afacerilor mici atribuite problemelor legate de fluxul de lichidități, Anna susține că un mieunat ascuțit care îi anunță pe oameni de fiecare dată cînd prin aplicația utilizată se efectuează o plată ar putea face utilizatorii să se gîndească de două ori la cheltuielile lor. Hinson merge atît de departe încît să sugereze micilor proprietari de afaceri să accepte sfaturi pisicești privind gestionarea finanțelor lor. “Mieunatul este forma perfectă de comunicare – este scurt, ascuțit dar nu intruziv și ne avertizează imediat asupra nevoilor unei pisici. Mai puțin enervant decît lătratul unui cîine, dar destul de tare și direct pentru a-și face treaba, un miau la momentul potrivit este sunetul perfect pentru proprietarii de afaceri care caută să imite abilitățile de comunicare ale unei pisici.”

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load