COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6729

Prim-ministrul Ucrainei i-a sugerat Radei Supreme cu cine poate fi substituit Avakov

15 iul. 18:30   În lume
1697 0

Primul ministru al Ucrainei, Denis Șmîgal, a înaintat Radei Supreme o propunere privind numirea șefului Comisiei parlamentare pentru activitatea organelor de drept Denis Monastîrski în funcția de ministru al Afacerilor Interne. Acest lucru a fost relatat de deputatul din partea fracțiunii Golos Iaroslav Iurcișin pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, înaintarea candidaturii lui Monastîrski pentru substituirea șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei Arsen Avakov a fost o surpriză.

Iurcișin a atașat la publicația sa o copie a propunerii. În ea este specificat că aceasta a fost înaintată la propunerea fracțiunii parlamentare Sluga naroda.
Anterior, Rada Supremă l-a demis pe Avakov. Pentru aceasta au votat 291 de deputați.

Candidatura lui Monastîrski pentru postul de ministru a fost înaintată de Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. El a lansat această propunere pe 13 iulie în timpul unei ședințe a fracțiunii Sluga Naroda.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽