COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7669

Președintele Ucrainei și Ministrul Apărării au primit în dar pantofi de dame cu toc înalt

2 iul. 17:00   În lume
1526 1

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky și Ministrul Apărării ,Andrei Taran, au primit în dar pantofi de dame cu toc înalt.

Astfel, deputații din "Solidaritate Europeană" și-au exprimat indignarea că femeile care slujesc în Forțele Armate ale Ucrainei au fost obligate să mărșăluiască în pantofi cu toc înalt, în timpul pregătirilor pentru parada cu ocazia Zilei Independenței, transmite dumskaya.net

"Să meargă ei la paradă în așa pantofi! -Cîte trei ore timp de două luni, să mărșăluiești pe asfaltul fierbinte cîțiva kilometri pe tocuri este o tortură. Acest lucru este posibil numai într-un stat totalitar", a remarcat reprezentanta partidului "Solidaritate Europeană", Irina Gerashchenko.

Deputatul Irina Friz a declarat că parlamentarii au cerut modificarea imediată a ordinului prin care ministrul Taran a aprobat numărul de participanți la paradă, uniformele și încălțămintea acestora.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽