X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Preşedintele turc Erdogan a apărut în public pentru prima dată după boală

29 apr. 2023,, 18:30   Externe
2649 0

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a apărut sîmbătă în public, la peste trei zile de cînd se anunţase că este bolnav.

Preşedintele turc, Recep Tayyp Erdogan, şi-a întrerupt marţi un interviu în direct la televiziune. El a revenit după 15 minute, a prezentat scuze, explicînd întreruperea prin faptul că este bolnav. A invocat o gripă intestinală. De atunci, el a mai comunicat doar prin videoconferinţe, transmite adevarul.ro.

Liderul de 69 de ani a precizat că luni şi marţi "a fost mult de muncă. Din cauza asta am făcut gripă intestinală", a spus el.

Sîmbătă, Erdogan a vizitat salonul aeronautic Teknofest de pe aeroportul Ataturk din Istanbul, de unde televiziunile turce au prezentat imagini. Duminică, el urmează să ajungă la Ankara, pentru a-şi relua campania electorală întreruptă de boală.

Cu doar două săptămîni înaintea scrutinului prezidenţial din 14 mai, starea de sănătate a preşedintelui a adus încă un element de incertitudine, pe lîngă sondajele care îl creditează cu şanse reale pe contracandidatul Kemal Kilidaroglu.2
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?