COVID-19 în MOLDOVA

Președintele SUA folosește un produs cosmetic pentru femei

Președintele SUA folosește un produs cosmetic pentru femei

Jurnaliștii de la cotidianul Washington Post au dezlegat misterul nuanței portocalii pe care o are tenul lui Donald Trump.

Foști angajați ai Casei Albe le-au dezvăluit jurnaliștilor americani că din dormitorul actualului președinte al SUA nu lipsesc niciodată tuburi de cremă de față “Boosting Hydrating Concealer – Orange BHC06”, care are rolul de a diminua cearcănele din jurul ochilor.

Aceasta este produsă de firma elvețiană Bronx Colors, înființată cu cinci ani în urmă în localitatea Hünenberg din cantonul Zug, iar un flacon costă 6,5 franci elvețieni.


Contactată de jurnaliștii de la Washington Post, Isabelle von Kännel, șefa firmei elvețiene, a fost de părere că nuanța portocalie a tenului lui Donald Trump se explică prin faptul că președintele SUA aplică un strat prea gros de cremă. Ipoteza este susținută de foști angajați de la Casa Albă, care au pretins că Trump folosea atît de multă cremă, încît își păta cămășile în zona gulerului.

Explicația lui: lumina proastă

În plus, cel mai puternic om din lume ar folosi varianta destinată femeilor, chiar dacă există un sortiment special și pentru bărbați, a scris site-ul elvețian 20min.ch.

Pe de altă parte, Donald Trump consideră că explicația pentru nuanța portocalie a tenului său este cu totul alta, fără legătură cu produsul cosmetic amintit. “Lumina proastă este cea mai mare problemă pentru mine. Din cauza asta arăt portocaliu. Și eu, și voi!”, a susținut șeful de la Casă Albă în timpul unui discurs în Baltimore.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load