COVID-19 în MOLDOVA

Președintele Indoneziei a susținut planul de deschidere a insulei Bali pentru turiști

Președintele Indoneziei a susținut planul de deschidere a insulei Bali pentru turiști

Președintele Indoneziei, Joko Vidodo, a susținut planul de deschidere treptată pentru turiștii a insulei Bali, care prevede inclusiv eliminarea restricțiilor pentru străini din septembrie, transmite tass.ru.

Despre acest lucru a scris vineri ziarul The Jakarta Post, cu referire la reprezentantul administrației șefului statului, Ari Dvipayyan, transmite tass.ru
"De la începutul izbucnirii pandemiei, președintele a acordat o atenție deosebită insulei Bali, a cărei economie este aproape în întregime dependentă de turiști", a spus oficialul. "El a sprijinit pe deplin planurile administrației locale de a deschide treptat stațiunea", a adăugat Ari.

În special, prima etapă a început pe 9 iulie, cînd au fost deschise principalele atracții turistice și plaje de pe insulă, dar numai pentru localnici. În cea de-a doua etapă, care începe vineri, este permisă vizitarea insulei Bali de către locuitorii din alte zone ale Indoneziei. Potrivit autorităților, începînd cu 11 septembrie, insula va fi gata să primească și turiști din alte țări.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load