TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Președintele Bulgariei va trebui să se autoizoleze

Președintele bulgar Rumen Radev va trebui să se autoizoleze în așteptarea unui test de coronavirus după ce a intrat în contact la sfîrșitul săptămînii trecute cu un înalt oficial militar testat ulterior pozitiv la COVID-19, a declarat marți ministrul sănătății, citat de Reuters, transmite Agerpres.

Radev a călătorit luni în Estonia, dar și-a scurtat vizita și s-a întors marți seară, arătînd reporterilor la aeroportul din Sofia un rezultat negativ al unui test de COVID-19 pe care l-a făcut în timpul deplasării, scrie radiochisinau.md

Cu toate acestea, ministrul sănătății Kostadin Angelov a declarat că Radev trebuie să se autoizoleze ca măsură de precauție în urma contactului său vineri cu comandantul forțelor aeriene bulgare.

Nu era clar cînd Radev va fi supus unui alt test de COVID-19 sau cît timp ar trebui să rămînă în carantină, dar președintele a spus că nu prezintă simptome.

"De la începutul crizei COVID-19, am fost în contact constant cu mii de oameni în toată țara, dar respect strict toate măsurile sanitare și nu am avut niciun fel de probleme, nici acum nu am", a spus Radev.

"sînt într-o stare fizică perfectă, fără simptome de infecție", a adăugat el.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load