Presa: Asasinul jurnalistei bulgare Victoria Marinova a recunoscut vina

Presa: Asasinul jurnalistei bulgare Victoria Marinova a recunoscut vina

Severin Krasimirov a recunoscut în faţa mamei lui că a ucis-o pe jurnalista bulgară Victoria Marinova. Tînărul de 21 de ani, arestat marţi seară în Germania, spune însă că era beat şi drogat.


Mama principalului suspect în cazul crimei de la Ruse, de pe malul Dunării, a declarat pentru televiziunea bulgară Nova că fiul ei şi-a recunoscut vina, dar că nu-şi mai aminteşte ce s-a întîmplat pentru că, în momentul atacului, ar fi fost beat şi drogat.


Articolul continua dupa recomandari


Horoscop 12 octombrie 2018. Schimbări majore în dragoste, mulţi bani și o problemă care se termină rău


"El a mărturisit că a făcut-o cand era beat şi drogat. Mi-a spus că nu-și mai aminteste nimic și a început să plîngă în fața mea. El nu este un om rău ", a spus Nadejda Krasimirova. 


De asemenea, femeia a dezvăluit că fiul ei are handicap. Are un tratament medicamentos, pe care însă l-ar fi oprit.


În afară de Severin Krasimirov, femeiea mai are încă 7 copii. 


Astăzi, magistraţii germani decis cînd îl extrădează în Bulgaria. Potrivit legii, asta ar trebui să se întîmple în maxim 40 de zile. Extrădarea ar putea avea loc, însă, mult mai devreme.


Presa din Bulgaria a publicat imagini filmate de camerele de supraveghere despre care susţine că ar l-ar surprinde pe asasinul jurnalistei bulgare Victoria Marinova fugind de la locul crimei. 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load