X 
Arşiţa stiri: 175
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Premierul britanic Rishi Sunak spune dacă intenționează să demisioneze

10 iun. 16:22   Externe
3468 1

Premierul britanic Rishi Sunak a negat că ar intenționa să demisioneze, pe fondul zvonurilor care se răspîndesc pe măsură ce se apropie alegerile parlamentare anticipate din 4 iulie, unde Partidul său Conservator ar putea suferi o înfrîngere dureroasă.

Sunak a declarat acest lucru în timpul unui eveniment de campanie în comitatul englez West Sussex, pe 10 iunie, relatează Adevărul European.

Întrebat despre posibilitatea de a demisiona din funcția de șef al guvernului, Sunak a spus: „Nu, bineînțeles că nu”.

"Sînt inspirat de viziunea pe care noi (conservatorii – n.r.) o oferim pentru țară. Nu sîntem nici măcar la jumătatea campaniei și deja simt un sprijin extraordinar pentru politicile pe care le propunem", a dat asigurări premierul britanic.

Ulterior, Sunak a declarat reporterilor că a auzit de la început despre presupusele sale intenții de a demisiona.


„Realitatea este că nu voi înceta să lucrez, nu voi înceta să lupt pentru voturile oamenilor, nu voi înceta să lupt pentru viitorul țării noastre”, a subliniat el.

În luna mai, premierul britanic Rishi Sunak a anunțat organizarea de alegeri parlamentare anticipate pe 4 iulie. Acest lucru a venit pe fondul unor sondaje, potrivit cărora Partidul Laburist și-a mărit avansul față de conservatori cu 30 de puncte procentuale.

2
2
2
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав