Cazul Șor stiri: 599

Poroşenko şi Zelenski s-au înțeles în legătură cu dezbaterile

16 apr. 2019,, 17:09   Război în Ucraina
2530 0

Liderul cursei prezidențiale din Ucraina, Vladimir Zelensky, și actualul șef de stat, Petro Poroșenko, s-au înțeles în legătură cu dezbaterile electorale.

Acest lucru a fost anunțat de către un reprezentant al staff-ul preşedintelui Oleg Medvedev, anunță presa ucraineană.

Potrivit acestuia, a fost semnat un acord tripartit între candidați și administrația Stadionului Olimpic cu privire la închirierea complexului sportiv pentru data de 19 aprilie.

Reprezentanții lui Zelensky și Poroșenko continuă să discute regulile evenimentului. "Una din părți vrea spectacol, în timp ce noi sîntem pentru o discuție completă", a subliniat Medvedev.

Zelenski l-a invitat pe Poroshenko la dezbateri pe stadionul din Kiev pe data de 3 aprilie. Șeful de stat a acceptat și a trecut testele la consumul de droguri și alcool, așa cum a sugerat adversarul său, dar apoi a încercat în mod repetat să modifice termenii acordului.


Astfel, Poroshenko i-a propusa oponentul său o întîlnire pe station la data de 14 aprilie. Evenimentul a avut loc în ciuda faptului că Zelensky a refuzat invitația insistînd pentur dezbaterile din 19 aprilie.

Pe 16 aprilie, staff-ul lui Poroshenko a încercat din nou să prezinte alte condiții și i-a sugerat lui Zelensky să organizeze dezbaterile pe 19 aprilie, mai întîi la stadion și apoi la postul public de stat. Anterior, președintele a anunțat deja că, în orice caz, va apărea la televiziune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?