Polonia suspendă zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

21 dec. 2020,, 10:15   Război în Ucraina
5049 0

Zborurile din Marea Britanie către Polonia vor fi suspendate începînd de luni la miezul nopţii din cauza îngrijorărilor legate de o nouă tulpină de coronavirus, a anunţat un purtător de cuvînt al guvernului polonez pe Twitter, relatează Reuters.

Premierul britanic Boris Johnson a anunţat sîmbătă că noua tulpină a dus la creşterea numărului de infecţii, scrie tv8.md.

Noua tulpină de SARS-CoV-2 a determinat guvernul britanic să introducă de urgenţă măsuri de izolare duminică pentru 16 milioane de locuitori din Londra şi sud-estul Angliei, constrînşi să renunţe la vizitele de Crăciun.

Numeroase ţări printre care Franţa, Germania, Italia, Ţările de Jos, Belgia, El Salvador, Iran şi altele au decis să suspende temporar zborurile sau deplasările dinspre teritoriul britanic, ca urmare a sentimentului de îngrijorare provocat de apariţia noii variante a coronavirusului, scrie Agerpres.

Regatul Unit este una din ţările cele mai grav afectate din Europa cu peste 67.000 de morţi şi un record de 36.000 de cazuri înregistrate duminică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?