TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Poliția belgiană a găsit 12 migranți, într-un camion frigorific

Poliția belgiană a găsit 12 migranți, într-un camion frigorific

Poliția belgiană a descoperit miercuri, 30 octombrie, 12 migranți, toți vii, într-un camion frigorific aflat într-o parcare de pe o autostradă din nordul Belgiei, după ce șoferul a alertat autoritățile, relatează Reuters, citînd un purtător de cuvînt al poliției federale.

Șoferul, care transporta fructe și legume, a sunat la poliție raportînd că a găsit în camionul său 12 bărbați adulți - 11 sirieni și unul de origine sudaneză, în dimineața zilei de miercuri după oprire pentru noapte. Poliția i-a transportat pe toți la Oficiul Migrație din orașul Anvers. Toți erau în stare de sănătate bună, a spus poliția.

O purtătoare de cuvînt a poliției federale a declarat că procuratura din Anvers a deschis o anchetă în acest caz, care urmează să stabilească ruta planificată a camionului, modul în care au ajuns migranții la bord și dacă aceștia încercau să ajungă în Marea Britanie.

Ziarul belgian De Morgen a scris că în acest caz, șoferul camionului și colegul său sînt polonezi și au sunat la poliție după ce au observat, în dimineața zilei de miercuri, faptul că sigiliul de pe remorcă a fost deteriorat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load