X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

Pisicile "au capturat" o antenă satelit de la Elon Musk și au întrerupt internetul

3 ian. 2022,, 20:00   Externe
2998 0

Un bărbat din satul Kingston din Canada, Aaron Taylor, a spus că a început să aibă probleme cu Internetul atunci cînd pisicile din curte au hotărît să se încălzească în antena sa satelit Starlink. El a anunțat despre acest lucru pe Twitter.

Starlink este proiectul SpaceX al lui Elon Musk, care trebuia să ofere întregii planete Internet de mare viteză printr-o rețea de sateliți orbitali. Din 2021, antenele Starlink au fost instalate în Canada, ceea ce a îmbunătățit situația pentru locuitorii din regiunile nordice rurale îndepărtate. Aaron a instalat antena Starlink nu pe acoperiș, ci pe pămînt în curte, deoarece se pregătea de reparație, transmite Noi.md.

Între timp, pisicile au ales antena pe gerul de minus 25 de grade și s-au așezat în ea pentru a se încălzi, preferînd antena lui Musk chiar dacă aveau căsuțe izolate construite de Taylor. Omul a observat probleme cu Internetul și apoi, aflînd cauza lor, a găsit animale în dispozitiv. S-a dovedit că pe vreme rece antena activează regimul "Încălzire".

Aaron a scris că Starlink "funcționează excelent pînă cînd pisicile observă că antena emite multă căldură pe vreme friguroasă". Postarea sa a primit un Like de la însuși Elon Musk.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав