COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pink şi fiul ei de 3 ani, testaţi pozitiv de COVID-19

Pink şi fiul ei de 3 ani, testaţi pozitiv de COVID-19

Pink a anunţat pe social media că ea şi fiul ei au stat izolaţi cîteva săptămîni, după ce au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. În urmă cu cîteva zile, artista şi fiul ei au repetat testul care, de data aceasta, a fost negativ.

Cîntăreaţa în vîrstă de 40 de ani a povestit că fiul ei Jameson, în vîrstă de trei ani, a început să aibă simptome specifice în urmă cu două săptămîni, cînd oricum deja se aflau în casă. Pink mărturiseşte că s-a simţit tare norocoasă că medicul a putut veni pentru a-i testa fiul de coronvirus, scrie csid.ro.

”Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămîni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar cîteva zile am fost testată din nou şi acum rezultatele au fost negative”, a povestit artista. ”Este un eşec absolut al guvernului că nu au făcut testarea accesibilă”, a scris artista într-un mesaj pe Twitter.


Cîntăreaţa a accentuat faptul că testarea trebuie să fie disponibilă pentru ”a ne putea proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile”. De asemenea, a adăugat că a făcut două donaţii de 1 milion de dolari şi 500.000 de dolari către Temple University Hospital Emergency Fund, respectiv City of Los Angeles Mayor's Emergency Covid-19 Crisis Fund.

”Mulţumesc tuturor pentru profesionalism şi tuturor din întreaga lume care lucrează din greu pentru a-i proteja pe cei dragi nouă”, a scris artista.

Cîştigătoarea a trei premii Grammy, Pink este de origine din Pennsylvania, iar mama ei a lucrat la Temple, spitalul pentru care artista a făcut donaţia de un milion de dolari. În prezent, cîntăreaţa locuieşte în Los Angeles alături de soţul ei, Carey Hart, în vîrstă de 44 de ani şi cei doi copii, Willow Sage Hart, în vîrstă de 8 ani şi Jameson, în vîrstă de trei ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load