Coronavirus stiri: 8129
Obiectiv european stiri: 323
Criza energetică stiri: 913

Petro Poroșenko, spitalizat cu pneumonie bilaterală

3 oct. 2020,, 17:18   Război în Ucraina
1552

Ex-președintele Ucrainei Petro Poroșenko, testat pozitiv cu Covid-19, a fost internat în spital cu pneumonie bilaterală.

Anunțul a fost făcut de soția acestuia, Marina Poroșenko, care a menționat că de COVID-19 s-a îmbolnăvit și o fiică a lor, пишет publika

”Deși soțul meu are pneumonie bilaterală, el manifestă o voință puternică în lupta cu boala. El urmează cu strictețe protocolul tratamentului”, a menționat Marina Poroșenko.

În prezent deputat, Poroşenko a anunţat marţi că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi se tratează "acasă", pe fondul unei agravări a situaţiei epidemice în Ucraina. El suferă de asemenea de diabet, ceea ce constituie un factor de comorbiditate pentru afecţiunea de COVID-19.

Unul dintre oamenii cei mai bogaţi din Ucraina, care a condus această ex-republică sovietică între 2014 şi 2019, cînd a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Vladimir Zelenski, actor şi novice în politică.

Pînă în prezent, în Ucraina, ţară cu aproximativ 40 de milioane de locuitori, au fost înregistrate peste 222.000 de cazuri de coronavirus, dintre care peste 4.300 soldate cu decese.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав