Peste 20 de tornade au lovit SUA în decurs de cîteva ore (VIDEO)

23 apr. 2020,, 19:31   Război în Ucraina
4130 0

O serie de tornade a lovit sudul Statelor Unite ale Americii, începînd de miercuri seară, producînd pagube însemnate. Cel puţin cinci persoane au murit în statele Oklahoma și Texas.

Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa după ce o serie de tornade a lovit miercuri seară statul american Oklahoma, transmite digi24.ro.

În oraşul Madill, situat în sudul statului Oklahoma, o tornadă a surprins un grup de muncitori care se îndreptau spre maşini după terminarea programului de lucru, potrivit postului american de televiziune ABC News.

S-au înregistrat cel puţin două decese în acest stat, iar numărul persoanelor rănite este încă necunoscut în totalitate.


În statul învecinat Texas, o tornadă puternică a făcut ravagii în comitatul Polk, în partea estică a statului, a spus guvernatorul Greg Abbott. The New York Times relatează că trei persoane au murit în acest stat.

Potrivit primelor informaţii, s-au înregistrat pagube materiale semnificative şi mai multe persoane au fost rănite.

Începînd cu miercuri seara, 21 de tornade cu diferite intensități s-au înregistrat pe teritoriul statelor Texas şi Oklahoma, potrivit ABC News.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?