Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1124

Peskov: "Articolele americane despre pierderile armatei ruse în Ucraina sînt niște falsuri"

28 iul. 18:15   Război în Ucraina
2151 0

Secretarul de presă al președintelui Dmitri Peskov în cadrul unui briefing a numit drept falsă publicația cu datele SUA privind la pierderile armatei ruse în Ucraina, transmite gazeta.ru

Astfel el a răspuns la întrebarea unui jurnalist despre cum ar trebui tratată publicația americană privind pierderile armatei ruse în Ucraina.

"Aceasta nu este o declarație a administrației americane, este un articol într-un ziar. În zilele noastre, chiar și ziarele cu cea mai mare reputație pot răspîndi toate felurile de falsuri, aceasta, din păcate, este o practică care devine din ce în ce mai frecventă ", a spus Peskov.
Anterior, locotenent-colonelul pensionar Daniel Davis al Forțelor Aeriene ale SUA a declarat că Forțele Armate ale Ucrainei este în pericol de prăbușire din cauza pierderilor uriașe. Potrivit ofițerului american, Ucraina pierde în fiecare zi cei mai profesioniști luptători, o parte semnificativă a personalului instruit al Forțelor Armate din Ucraina a fost pierdută în bătălia pentru Mariupol.

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав