Peskov a numit publicația despre Palatul din Gelendjik drept o minciună

Purtătorul de cuvînt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a numit publicațiile despre Palatul din Gelendjik, care este atribuită șefului statului, drept o minciună. Cuvintele lui au fost citate de TASS.

"Este pur și simplu o minciună. Putin nu are nici o legătură cu toate acestea. Toate materialele de compilare care se conțin acolo sunt o minciună de calitate bună, care a cîștigat un număr mare de vizionări", a declarat un purtător de cuvînt al Kremlinului.

Peskov a subliniat, de asemenea, că nu este în atribuțiile lui să știe cui aparține acest obiect.

După cum scrie lenta.ru, purtătorul de cuvînt al președintelui a presupus anterior că scopul principal al publicației despre palatul atribuit președintelui lîngă Gelendzhik este de a primi bani de la cetățeni în mod fraudulos. "Am vorbit demult și am repetat recent că demult știm despre atacurile informaționale pregătite asupra șefului statului, acestea au fost și, din păcate, vor continua", a spus el.

Peskov a menționat că președintelui i se atribuie ceva ce nu există și a adăugat că întreaga proprietate a șefului statului este inclusă în declarația publicată anual.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load