Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Peskov a numit evenimentele de la Bucea „o înscenare sîngeroasă performantă”

17 mai. 18:15   Război în Ucraina
1532

Evenimentele de la Bucea sînt „o înscenate sîngeroasă performantă”. Acest lucru a fost declarat de secretarul de presă al președintelui Rusiei Dmitri Peskov, vorbind la maratonul educațional «Новые горизонты».

„Acestea sînt fluxuri de minciuni, falsuri, înscenări, uneori atît de monstruoase încît conștiința umană nu e în stare să și le imagineze. Mă refer, de exemplu, la o înscenare sîngeroasă de performanță de la Bucea, regiunea Kiev”, a spus Peskov.

El a remarcat că este puțin probabil ca specialiștii ucraineni să poată acționa singuri într-o astfel de „manieră extrem de profesionistă”. Potrivit spicherului, în aceste scopuri este implicată o armată de companii de PR, oameni din domeniul televiziunii, consilieri de informare, specialişti în război informaţional.

„Totuși, pînă la așa ceva nu s-a ajuns, în viața mea. Ceea ce văd acum, nu-mi puteam imagina că astfel de lucruri s-ar putea întîmpla în această lume ”, a adăugat purtătorul de cuvînt de la Kremlin.1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав