Criza energetică stiri: 1588
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3389

Peskov a estimat numărul de falsuri despre mobilizarea parțială

26 sep. 16:00   Război în Ucraina
1818 0

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a chemat la o atenție sporită cu privire la informațiile despre mobilizarea parțială, vehiculate în rețea. Reprezentantul oficial al Kremlinului a estimat numărul de falsuri pe tema operațiunii speciale și mobilizării parțiale pe internet, relatează TASS.

„Trebuie să fim foarte, foarte atenți la toate listele, la toate scurgerile, să spunem așa. Și adversarii noștri, dușmanii noștri lucrează, strecurîndu-le în rețea. Și „istericoșii” noștri de acasă o fac. Deci aici trebuie să fim foarte, foarte atent. Există mai multe falsuri decît adevăruri”, a spus el.

Pe 25 septembrie, membrul Camerei Obștești, directorul executiv al Centrului Național pentru Ajutorarea Copiilor, șefa Ligii pentru Securitate pe Internet, Ekaterina Mizulina, a raportat că numărul falsurilor despre mobilizarea parțială în Rusia a ajuns la 2,1 milioane.

Pe 21 septembrie, Roskomnadzor a amenințat mass-media cu blocarea pentru falsuri privind mobilizarea parțială și a cerut utilizarea surselor oficiale de informații atunci cînd acoperă evenimentele de mobilizare din Rusia.

Pe 21 septembrie, președintele rus Vladimir Putin, într-un discurs special adresat cetățenilor țării, a anunțat o mobilizare parțială. Potrivit șefului statului, în primul rînd vor fi chemați cei care și-au făcut deja serviciul în Forțele Armate Ruse și au, de asemenea, anumite specialități militare și experiența necesară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав