Pentru prima dată în 30 de ani, Premiile Oscar au rămas fără prezentator

Pentru prima dată în 30 de ani, Premiile Oscar au rămas fără prezentator

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, Premiile Oscar, nu vor avea gazdă, potrivit Variety.

În urmă cu doar cîteva săptămîni, comediantul și actorul Kevin Hart a fost desemnat gazda oficială a Premiilor Oscar 2019, însă a renunțat la ofertă a doua zi, după ce reprezentanții Academiei l-au constrîns să-și ceară scuze în urma apariției pe Internet a unor mesaje rasiste scrise pe Twitter în anul 2008.

După ce a abordat subiectul pe contul personal de Instagram, explicînd că și-a exprimat părerea de rău pentru mesajele respective de nenumărate ori în trecut, Kevin Hart a respins job-ul pe motivul unui ultimatum primit din partea Academiei. Weekend-ul trecut, Kevin a apărut în emisiunea lui Ellen DeGeneres, iar după ce au dezbătut întreaga situație, Ellen le-a spus tuturor că a contactat Academia, întrebîndu-i dacă pot reconsidera situația lui Kevin. „Îți ceri scuze din nou. Ai făcut-o. Nu-i lăsa pe acei oameni să cîștige. Găzduiește Oscar-ul„, l-a încurajat Ellen.

Cu toate acestea, Kevin a refuzat din nou oferta, spunîndu-le celor de la Variety „Momentul a venit, a fost o binecuvîntare și am fost atît de entuziasmat pentru oportunitate, încă sînt. În mintea mea am acceptat job-ul, era job-ul la care visam, iar lucrurile s-au întîmplat în așa fel încît nu s-a mai putut realiza. Dar nu cred în a te întoarce din drum.”

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load