COVID-19 în MOLDOVA

Pentagonul recunoaște că nu există dovezi privind existența unei înțelegeri între Rusia și talibani

Pentagonul recunoaște că nu există dovezi privind existența unei înțelegeri între Rusia și talibani

Comandantul Comandamentului central al SUA, generalul Kenneth McKenzie, a recunoscut lipsa dovezilor privind existența unei înțelegeri între Rusia și grupul terorist ”Taliban” (interzis în Rusia). Despre acest lucru a anunțat "Interfax", cu referire la NBC News.

"Pur și simplu acest lucru nu a fost dovedit cu un grad de credibilitate care să mă satisfacă", a spus McKenzie. În același timp, el a menționat că subiectul nu este închis, iar partea americană continuă să caute dovezi, transmite lenta.ru.

The New York Times pe 26 iunie, citînd serviciile speciale, a anunțat că serviciile militare ruse au propus în secret să plătească uciderea militarilor americani în Afganistan. Astfel, Moscova ar fi vrut să împiedice negocierile pașnice între SUA și "talibani", a declarat publicația.


În Rusia, acuzațiile au fost numite nefondate. Veridicitatea informațiilor a fost dificil de confirmat și de către diferitele structuri americane: nu toate comunitățile americane de informații consideră că dovezile sînt destul de convingătoare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load