COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 847 840 INFECTAȚI 325 526(+1568)   TRATAȚI 305 068     DECESE 7459(+35 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7674

Pentagonul confirmă că videoclipurile cu „OZN-uri piramidale” sunt autentice

14 apr. 18:00   În lume
1739 0

În timp ce mare parte din public vorbește de OZN-uri, termenul mai modern folosit în cercurile de apărare este „Fenomene zburătoare neidentificate” (FZN) și acestea sînt ceva ce comunitatea de informații ia în serios.

Deși nimeni nu știe cu siguranță care este originea acestor apariții, Pentagonul a confirmat că imaginile sînt autentice: „fotografii autentice și imagini FZN capturate de Marina SUA“, a precizat Pentagonul.

"Pot confirma că fotografiile și videoclipurile de referință au fost făcute de personalul marinei", a declarat purtătorul de cuvînt al Pentagonului, Susan Gough, într-o declarație de presă. Deși Pentagonul a confirmat autenticitatea imaginilor, Departamentul Apărării al SUA (DOD) nu a venit cu clarificări mai amănunțite.

Într-o altă observație, un vehicul sferic a fost observat de echipajul de la bordul USS Omaha, zburînd în ocean și dispărînd în apă. Documentația sugerează că ambarcațiunea s-a scufundat, dar o căutare ulterioară cu submarinul nu a arătat nicio epavă. O serie de alte observații, toate înregistrate în martie 2019 de către un ofițer F-18 cu telefonul său mobil, dezvăluie trei FZN-uri văzute lîngă stația aeriană navală Oceana din Virginia, precizează ScienceAlert.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽