X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 152
Transnistria stiri: 1458

Pasagerii, răniți într-un zbor cu turbulențe, au primit compensații

11 iun. 10:15   Externe
2981 0

Compania Singapore Airlines a anunţat că a oferit compensaţii de 10.000 de dolari pasagerilor care au suferit răni minore într-un zbor care, luna trecută, a trecut prin turbulenţe violente şi că va discuta sume mai mari cu cei care au fost grav răniţi.

Un britanic în vîrstă de 73 de ani a murit şi peste o sută de persoane au fost rănite, unele cu leziuni ale coloanei vertebrale şi ale craniului, într-un zbor de la Londra care a aterizat de urgenţă la Bangkok după ce a fost supus unor turbulenţe severe la sfîrşitul lunii mai.

Aeronava Boeing 777 cu destinaţia Singapore avea la bord 211 pasageri şi 18 membri ai echipajului, dintre care zeci au fost spitalizaţi, notează Noi.md cu referire la news.ro.

"Pasagerilor cu răni grave, care necesită îngrijiri medicale pe termen lung şi care au nevoie de asistenţă financiară, li se oferă un avans de 25.000 de dolari pentru a le satisface nevoile imediate", a precizat Singapore Airlines.

Boeingul 777-300ER a coborît 1.800 de metri în 3 minute, atît de brusc încît pasagerii au declarat că nu au avut timp să-şi pună centurile de siguranţă.


Avionul a suferit o „schimbare rapidă” a forţei gravitaţionale deasupra sudului Myanmari, potrivit unui raport preliminar al Biroului de Investigaţii pentru Siguranţa Transporturilor din Singapore.

1
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав