COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Partidul Conservator continuă să conducă în sondajele din Marea Britanie

Partidul Conservator continuă să conducă în sondajele din Marea Britanie

Partidul Conservator al premierului Marii Britanii, Boris Johnson, are un avans de 15 procente faţă de principala formaţiune de opoziţie, Partidul Laburist, potrivit unui sondaj de opinie dat publicităţii sîmbătă, în contextul unor posibile alegeri anticipate cauzate de impasul privind Brexit.

Astfel, potrivit sondajului, conservatorii ar obţine 37% din voturi în cazul unor alegeri legislative, în timp ce laburiştii ar obţine 22% din sufragii, informează Euronews.

Cu toate că acţiunile sale privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană l-au costat voturi în Parlament, premierul Boris Johnson, dar şi partidul său, nu au pierdut din intenţiile de vot ale britanicilor în ultimele săptămîni, în condiţiile în care alegătorii care au optat pentru Brexit în 2016 continuă să dorească părăsirea Blocului comunitar cît mai rapid posibil.


Boris Johnson a adoptat o abordare dură faţă de Uniunea Europeană, respingînd Acordul Brexit elaborat de fostul Cabinet Theresa May cu Bruxellesul şi afirmînd că Marea Britanie se va retrage din Blocul comunitar pe 31 octombrie 2019 cu sau fără un nou tratat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load