Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Orașele cu cea mai bună mîncare din lume în 2024

3 iun. 01:00   Externe
3499 0

Mulți turiști își aleg destinațiile de vacanță în funcție de obiectivele istorice sau culturale pe care pot să le viziteze. Alții, în funcție de plaje și peisaje ori festivaluri și concerte. Însă pentru foarte mulți turiști partea cea mai interesantă a călătoriei este mîncarea.

Pe locul 1 în topul Time Out este orașul italian Napoli, locul în care s-a născut pizza.

Acest oraș este extrem de popular în toată lumea pentru preparate senzaționale și restaurante bune. Pentru a întocmi topul, Time Out a chestionat mii de turiști de pe tot globul și a stat de vorbă cu localnicii despre opțiunile alimentare din orașul lor, notează Noi.md cu referire la digi24.ro.

Pe locul doi în clasamentul Time Out, se află orașul sud-african Johannesburg, fiind recomandate restaurantele din cartierul Braamfontein.

Time Out spune că felul de mîncare obligatoriu din oraș este sandvișul kota, o pîine umplută cu ingrediente gustoase, cum ar fi chipsuri de cartofi, cîrnați, ou și brînză.


Pe locul trei este Lima, din Peru, unde Time Out recomandă vizitatorilor să încerce mîncărurile specifice ceviche și arroz con pollo.

2
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?