COVID-19 în MOLDOVA

Opoziționerul rus, Navalnîi, se află în comă

Opoziționerul rus, Navalnîi, se află în comă

Opoziționerul rus, Alexei Navalnîi, se află în comă, a declarat purtătoarea de cuvînt al Fondului de Luptă cu Corupția (FLC) condus de el, Kira Iarmîș.

"Alexei se află încă pe aparatul EVL. E în comă, în stare gravă. Rezultatele analizelor încă nu au sosit", a scris ea pe Twitter.

Anterior, a devenit cunoscut faptul că avionul, cu care directorul fondului zbura de la Tomsk la Moscova, a aterizat de urgență în Omsk, unde a fost internat la Spitalul de urgență nr. 1.


Ministerul regional al Sănătății a declarat pentru RIA Novosti că pacientul se află în reanimare, starea sa este evaluată ca fiind gravă. Pentru tratament și diagnostic, s-au implicat specialiști din toate profilurile. Reprezentantul MAI a comunicat agenției că polițiștii de transport au început verificarea.

FLC presupune că șeful lor a fost otrăvit cu ceva amestecat în ceai. "A fost singurul lucru pe care l-a băut dimineața (la aeroport. - n. ed.). Medicii spun că toxina s-a absorbit mai repede prin lichidul fierbinte", a spus Iarmîș. Potrivit departamentului din Tomsk al fondului, în ajun Navalnîi se simțea bine.
Medicul-șef adjunct al spitalului din Omsk a declarat că nu există nici o certitudine că a fost otrăvit, dar o astfel de versiune este examinată.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load