COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: „Nu va exista un al doilea val de îmbolnăviri cu COVID-19”

Opinie: „Nu va exista un al doilea val de îmbolnăviri cu COVID-19”

Intrat în atenția opiniei publice datorită promovării tratamentului cu hidroxiclorochină pentru bolnavii de Covid-19, savantul francez Didier Raoult se poziționează din nou împotriva opiniei multor confrați și a Organizației Mondiale a Sănătății.

Deși OMS și alți specialiști vorbesc despre un al doilea val de îmbolnăviri, Didier Raoult spune că așa ceva nu se va întîmpla și că pandemia se încheie.

Didier Raoult este un erou pentru mulți francezi, el conducînd, cu rezultate foarte bune, lupta împotriva Coronavirusului în Marsilia. Cu toate acestea, pentru că (după cum insistă el), tratamentul folosit de el este la îndemîna oricui și este și foarte ieftin, în Franța s-a dus o luptă susținută împotriva sa, opozanții fiind, cel mai adesea, specialiști care au legături clare cu corporațiile farmaceutice, scrie daniel-roxin.ro.

Didier Raoult, specialist în boli infecțioase și director al Institutului Universitar Medical din Marsilia, a publicat pe Twitter, în urmă cu cîteva zile, acest mesaj: „Nicăieri nu există un al doilea val, este o curbă epidemică banală. Putem vedea clar că lucrurile se opresc. Epidemia se încheie.”

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load