COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Germania este un stat totalitar, iar locuitorii ei vor să se împrietenească cu Rusia (VIDEO)

Opinie: Germania este un stat totalitar, iar locuitorii ei vor să se împrietenească cu Rusia (VIDEO)

Actuala Germania este un stat totalitar, din cauza acțiunilor "elitei" sale, viața majorității localnicilor, în ultimele decenii, s-a înrăutățit considerabil, dar protestele lor sînt înăbușite de poliție și în mass-media, controlate de media holdingurile guvernării, nu se vorbește despre evenimentele adevărate.

Despre aceasta și multe altele a declarat în mesajul său video o fată din Germania, Alina Lipp, care, cunoscînd perfect limba rusă, a vorbit despre problemele țării sale, adresîndu-se cetățenilor din Rusia și cetățenilor vorbitori de limbă rusă, transmite Noi.md.


Ea a menționat că evenimentele din Germania sînt îngrijorătoare de mai mulți ani, dar peste hotare nimeni nu știe nimic despre asta și, în special rușii, care adesea visează la o viață frumoasă ca în Germania.

Fata a spus că ei nu știu că la sfârșitul lunii august la Berlin a avut loc o demonstrație pe scară largă a germanilor, care au cerut ajutorul de la președintele rus Vladimir Putin, în ciuda faptului că liderul rus în mass-media germană este prezentat drept un dictator rău.

"Rusia și alte țări cred că în Germania se trăiește ca în Rai, iar în Rusia totul este rău, dar, de fapt, de zeci de ani, "elita" bogată germană de guvernămînt transformă încet Germania într-un stat totalitar, în care starea țării se deteriorează în mod constant, și un exemplu în acest sens sînt: starea sistemului de sănătate, migrația necontrolată, nivelul scăzut al învățămîntului, creșterea sărăciei, prețurile înalte la locuințe, mărimea insuficientă a pensiilor și salariilor. Muncitorii nu-și pot hrăni familia cu un singur loc de muncă. Persoanele cu un venit mic primesc alimente expirate de la supermarketuri. În același timp, "elita" controlează politica, iar mass-media scrie doar ceea ce vrea această "elită"”, a remarcat Alina Lip.

"Elita de la guvernare" a Germaniei a încercat întotdeauna să împiedice apropierea de Rusia, ceea ce dăunează popoarelor noastre. Dacă am fi împreună, am fi aproape de neînvins", a subliniat Alina Lipp.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load