TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Obama l-a numit pe Trump "fascist"

Obama l-a numit pe Trump "fascist"

Barack Obama l-a făcut “fascist” pe Donald Trump într-o conversație purtată la telefon cu democratul Tim Kaine în 2016, scrie The Telegraph.

Tim Kaine, care a candidat alături de Hillary Clinton la prezidențialele din 2016 din partea Partidului Democrat, urmînd să fie numit vicepreședinte, dacă fosta primă doamnă a Americii ar fi cîștigat alegerile, a povestit cum a decurs convorbirea. “Trebuie să-l țineți departe de Casa Albă pe fascistul ăsta”, i-ar fi spus Barack Obama lui Tim Kaine, conform telegraph.co.uk.


“sînt de acord cu el. Dar este o responsabilitate uriașă”, i-ar fi mărturisit Hillary Clinton lui Kaine, în momentul în care acesta i-a povestit discuția cu Barack Obama.

Convorbirea telefonică dintre Obama și Kaine nu a fost înregistrată, în schimb, cea în care Kaine îi dezvăluie lui Clinton ce i-a comunicat fostul lider de la Casa Albă despre Trump a fost și va apărea într-un documentar în patru părți despre viața lui Hillary și cariera politică a acesteia. Nanette Burtstein, regizoarea documentarului, a confirmat acest lucru pentru NBC. Filmul va fi lansat în SUA în luna martie. Purtătorul de cuvînt al lui Obama a refuzat să comenteze informația.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load