COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6736

Oamenii, salvați de la înec cu dronele (VIDEO)

26 iul. 18:00   În lume
1216 0

În China, dronele sînt folosite tot mai mult pentru a salva și proteja viețile oamenilor, în special, cu ajutorul unor astfel de drone, sînt salvați oamenii de la înec.

Acest lucru este evidențiat de un videoclip postat pe rețeaua socială.

Trebuie remarcat faptul că, potrivit presei internaționale, tot mai mulți cetățeni sînt salvați cu ajutorul aparatelor de zbor fără pilot, care ajută la găsirea persoanelor care se îneacă și la livrarea de medicamente, veste de salvare și frînghii victimelor. Există, de asemenea, exemple de introducere a sistemelor fără pilot în practica prevenirii siguranței pe ape.

Experții menționează că salvarea din apă cu ajutorul dronelor are cu siguranță un viitor. În același timp, printre avantaje se numără: capacitatea de a ajunge rapid într-un anumit punct datorită vitezei mari de zbor și, în cazul echipării cu termovizoare - capacitatea de a lucra în întuneric și în condiții de vizibilitate redusă.

În același timp, există și dezavantaje: investiții mari în dezvoltare și întreținere, necesitatea instruirii personalului tehnic, incapacitatea de a lucra pe vînt puternic sau ploaie.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽