Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1145

Oamenii de știință au numit data cînd va fi determinat viitorul omenirii

4 ian. 22:30   Război în Ucraina
2627 0

Datorită impactului revoluției industriale, tăierilor în masă a pădurilor, distrugerii peștilor și animalelor, răspîndirii bolilor, precum și poluării și schimbărilor climatice, este dereglat echilibrul ecologic natural.

Oamenii de știință din SUA sînt siguri că dispariția oamenilor ar putea avea loc mult mai repede decît părea mai devreme. Și de moartea lor vor fi vinovați înșiși oamenii care "merg împotriva naturii", transmite Noi.md.

Despre aceasta scrie Dailymail.co.uk .

Potrivit profesorului Paul Erich de la Universitatea Națională din Mexico, speciile de animale au început să dispară de 100 de ori mai repede decît intenționa natura. Potrivit lui, viitorul omenirii va fi determinat în următorii 10-15 ani.

Profesorul de ecologie, Tom Oliver, este sigur că oamenii nu vor putea produce alimente la aceeași scară ca acum. Totul constă în faptul că solul își poate pierde biodiversitatea.


Potrivit experților, este necesar de încetinit rata de dispariție a speciilor de animale pînă la indicatorii naturali. În caz contrar, dispariția umanității poate începe deja peste 250 de ani.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав