TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O turistă a supraviețuit trei zile în Taigaua Transbaikal

Potrivit femeii, ea a depus toate eforturile ca să se miște și să nu înghețe.

O turistă germană trei zile a supraviețuit în Taigaua Transbaikal fără hrană, într-o scorbură săpată sub un copac. Barca ei s-a răsturnat în timp ce ea naviga pe rîul Ceara.

Trei zile mai tîrziu, femeia a fost găsită din întîmplare de vînători și pescari locali. Potrivit Victoriei în vîrstă de 50 de ani, ea navighează pe rîuri de mai mulți ani, inclusiv în Rusia, dar pînă acum nu a avut nici un accident.

Turista intenționa să parcurgă de una singură 900 de kilometri spre orașul Olekminsk din Iakutia. Accidentul s-a întîmplat în timpul trecerii podurilor cascadei Torskii - cel mai dificil obstacol de pe rîul Ceara.


„Nu am reușit să trag la mal barca cu provizie, haine, echipament, bani și documente. Am urcat pe un banc de nisip și, ca să nu îngheț sub ploaie, am început să săp o scorbură sub rădăcinile unui copac căzut, transmite TASS cuvintele ei.

A treia zi ploaia s-a încheiat și a ieșit soarele. Victoria a reușit să aprindă focul și să-și usuce hainele. În aceeași zi ea a fost găsită de către localnici.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load