O tînără, vestită pe Internet pentru acrobații neobișnuite (VIDEO)

O tînără, vestită pe Internet pentru acrobații neobișnuite (VIDEO)

Că mişcarea e sănătoasă, o ştie toată lumea. O norvegiancă a devenit însă vedetă pe Internet pentru că aleargă şi sare peste obstacole ca… un cal, potrivit ziarului olandez De Telegraaf, care a publicat pe pagina sa de Facebook şi dovada.

Pe imagini se vede cum femeia “galopează” de-a lungul unei clădiri, prin iarbă, se cabrează în faţa unui obstacol de cel puţin un metru înălţime şi sare asemeni unui cal antrenat pentru competiţii, apoi îşi continuă parcursul, se reîntoarce şi mai execută o săritură.

Potrivit publicaţiei olandeze, femeia a învăţat, cînd avea dar 4 ani, să meargă precum un cîine, dar apoi şi-a dorit mai mult. Chiar dacă stîrneşte uimire, inedita ei manieră de a face mişcare o ajută, pretinde aceasta: de cînd aleargă ca un cal, nu a fost niciodată bolnavă.

Filmarea se încheie cu imaginea femeii care se relaxează mergînd la trap, pe malul marii. Dacă mulţi dintre internauţi au comentat că aşa se întorc şi ei de la cîrciumă, au fost destui şi care au regretat că în imaginile oferite de Telegraaf nu se vede cum merge femeia în două picioare, la cumpărături, de exemplu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load