O pisică a supraviețuit după ce a stat sub capota unei mașini ore în șir

O pisică a supraviețuit după ce a stat sub capota unei mașini ore în șir

O pisică din Marea Britanie a suferit răni grave însă a reuşit să supravieţuiască după ce a parcurs peste 60 de kilometri blocată sub capota unei maşini, relatează Agerpres, citînd Press Association.


Pisica tărcată în vîrstă de un an, pe nume Chi, din Brighton, East Sussex, a necesitat îngrijiri medicale de urgenţă după ce a fost găsită blocată în compartimentul motorului unui autovehicul.


Proprietara felinei, Kaylie Banks, de 30 de ani, a declarat că a fost nevoie de îndepărtarea grilei din partea frontală a maşinii pentru scoaterea animalului.


"M-am întors de la muncă şi Chi nu era nicăieri. După ce am căutat prin toată casa, am început să bat la uşile vecinilor. Nimeni nu o văzuse, aşa că m-am îngrijorat. Unul dintre vecini a venit apoi la mine şi mi-a spus că o găsise pe Chi blocată sub capota maşinii. În timp ce conducea, a auzit zgomote de la motor. Din fericire, a oprit maşina şi a văzut-o pe Chi înăuntru, blocată", a explicat Banks. 


Chi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea ţesuturilor arse şi s-a întors acasă la proprietara ei, după cum a declarat o purtătoare de cuvînt de la People's Dispensary for Sick Animals (PDSA).


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load