O nouă tendință în lumea modei: "ghete murdare" de la Gucci

22 mar. 2019,, 02:34   Război în Ucraina
5573 0

Isterie pe rețelele de socializare după ce Gucci a scos la vînzare încălțări sport, gata ”murdare”, pentru 870 de dolari, relatează CBS News.

Brandul descrie încălțările ca fiind de piele decolorată, vintage și cu efect de ”deja purtat”. Denumite Screener încălțările în stilul anilor 70ar face trimitere la jocul de baschet. Mai multe imagini vedeți în galeria foto a acestui articol!

Cum era de așteptat modelul a declanșat un val de ironii și glume pe rețelele de socizaliare.

”Deci. Să arăți sărac este la modă acum. De cînd a devenit sărăcia mea ceva la modă? Jur, dacă văd pe cineva purtînd adidașii Gucci murdari îl împușc în picior sau îi tai piciorul” a reacționat un bărbat pe Twitter.

”Pot să vă vînd pantofi murdari mărimea 11.5 pentru o treime din acest preț” a glumit un alt bărbat.


”Cei care își doresc așa ceva mai bine caută un om al străzii și îi oferă lui 870 de $ pentru a-i lua încălțările. Așa cel puțin ajută pe cineva....Cît de ridicol e să cumperi astfel de încălțări!” a scris o femeie.

Alții au atacat brandul. ”Luînd în considerare că prăpastia dintre cei mai bogați și cei mai săraci e mai mare ca niciodată, Gucci încearcă să transmită ceva sau mai precis să le ofere elitelor o experiență scumpă a ceea ce înseamnă să fii sărac” a comentat un alt bărbat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?