COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3019

O nouă situație confuză cu presedintele american Joe Biden

5 mar. 17:20   În lume
2355 3

O nouă situație confuză cu președintele american Joe Biden a fost surprinsă de camerele de luat vederi - într-o emisiune live, șeful statului american în timpul unei discuții cu speakerul Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a dat clar, de fapt, de înțeles cine conduce cu adevărat America.

Președintele american Joe Biden a făcut un adevărat cadou susținătorilor teoriei conspirației, vorbind în direct cu președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi.

În special, șeful statului, aparent uitând că este în direct, i-a spus lui Pelosi:

"Sînt fericit să răspund la întrebări dacă asta e ceea ce ar trebui să fac, Nancy. Dacă asta e tot ce vrei tu ca eu să fac."

Imediat după aceea, Casa Albă a oprit transmisiunea, iar acest moment a fost șters din înregistrarea pe canalul oficial de YouTube.


"Somnorosul Joe îi distrează din nou pe oameni! De data aceasta bunicul a uitat că se află în direct și i-a spus lui Nancy Pelosi că este de acord să facă ceea ce consideră ea necesar", a comentat jurnalista Olga Skabeeva pe canalul ei Telegram.

Ea a menționat că pe rețelele sociale americane după incident, a izbucnit un adevărat scandal - internauții vorbesc despre cine guvernează cu adevărat America.

"Apropo, de șapte săptămîni în biroul prezidențial, Biden nu a organizat încă nici o conferință de presă, el este protejat cu atenție de întrebările "străine", a menționat Skabeeva.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X