COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O mamă s-a trezit cu o factură uriașă după ce fiul ei s-a jucat pe tabletă

Martine, o mamă singură în vîrstă de 40 de ani din Brighton, Marea Britanie, a povestit că a avut un șoc cînd s-a trezit cu o factură de mii de euro după ce fiul ei de 8 ani s-a jucat Minecraft și Roblox.

Copilul a jucat jocurile online cu prietenii lui timp de trei săptămîni și a cumpărat add-on-uri în valoare de 3.400 de euro, potrivit mirror.co.uk.

Martine a aflat cât avea de plătit doar atunci cînd a cerut un extras de cont. Datele contului ei au rămas în memoria tabletei băiețelului.

„Am pus detaliile contului meu o singură dată când i-am cumpărat un add-on pentru un joc de 5,6 euro. Trebuia să fie un mic răsfăț unic. Nu am avut idee că detaliile mele vor fi salvate în sistem și că Leon îmi va folosi cardul să cumpere online”, a povestit mama copilului.

Femeia spune că băiețelul a înțeles că face o achiziție dar nu a realizat consecința financiară a acestui lucru. După incident, Martine i-a explicat lui Leon ce a făcut.


Martine a contactat Microsoft, iar compania i-a răspuns că are o fereastră de 14 zile pentru rambursăre. Pentru că Leon a făcut cele mai multe achiziții acum trei patru săptămîni, femeia nu poate să-și recupereze majoritatea banilor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load