TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O luptătoare profesionistă le-a venit de hac unor hoți

O luptătoare profesionistă le-a venit de hac unor hoți

O luptătoare de kickboxing din Marea Britanie a sărit în ajutorul unui bărbat care a fost atacat de hoți în Mallorca, Spania.

Britanica Iman Barlow, o luptătoare de kickboxing în vîrstă de 26 de ani, supranumită Pretty Killer, se plimba cu iubitul ei pe străzile din Mallorca cînd a fost martora unui jaf. Un bărbat, care se plimba împreună cu cei doi copii ai săi, a fost atacat de doi hoți. Aceștia au vrut să-i fure ceasul în valoare de 30.000 de euro, potrivit The Sun.


În momentul în care hoții se pregăteau să fugă pe motocicletă, Iman și iubitul ei, Stan Stannard, au sărit în ajutor. Iman l-a luat la bătaie pe unul dintre hoți, în timp ce iubitul ei s-a ocupat de celălalt. Zece minute mai tîrziu, la fața locului au ajunși și polițiștii, care i-au reținut pe hoți. „Cînd i-am povestit tatălui meu despre cele întîmplate a fost mai mult decît încîntat.

Nu i-a venit să creadă, dar a fost fericit că ne-am implicat”, a declarat Iman Barlow pentru sursa citată. Pentru gestul pe care l-a făcut, luptătoarea a mărturisit că a fost recompensată de victimă cu 50 de euro.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load