COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1042)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6578(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

O furtună puternică a distrus sute de case și mașini în Odessa

22 iul. 17:10   În lume
2702 0

O furtună puternică cu fulgere, ploi torențiale și vînt puternic au lovit Odessa, au întrerupt legăturile de transport cu localitățile suburbane și au paralizat aproape în totalitate activitatea serviciilor publice. Un videoclip cu vremea nefavorabilă a fost publicat de canalul Telegram "Политика Страны".

Din imagini se vede cum oamenii demontează casele și mașinile aproape complet distruse de calamitate. Străzile orașului sînt inundate pînă la nivelul ferestrelor de la primul etaj, în apă plutesc bucăți de fațade și tone de gunoi. Locuitorii scot apa din casele lor cu ajutorul căldărilor și a altor mijloace improvizate.

Potrivit publicației "Страна.иа", în timpul nopții în oraș au căzut mai mult de 20 de milimetri de precipitații, salvatorii nu pot face față consecințelor ploii torențiale. O parte a orașului este paralizată, gările și aeroportul nu funcționează.

Potrivit meteorologilor, în următoarele zile Odessa va rămîne sub influența ciclonului puternic. Pe mare sînt prognozate valuri puternice, dar ploi puternice nu se prevăd. Autoritățile orașului evaluează acum daunele cauzate de calamitate. Deocamdată nu există informațiile despre morți și răniți.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽