AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 464 358  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 251     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 396
Transnistria stiri: 886
Criza energetică stiri: 711

O furtună periculoasă se îndreapă spre insulele Hawaii

7 dec. 2021,, 21:00   Război în Ucraina
1491 0

În prezent, o furtună de iarnă neobișnuit de puternică lovește Insulele Hawaii de pe țărmurile goale ale plajei Waikiki de pe insula Oahu pînă la piscul acoperit de zăpadă al celui mai înalt vîrf al Insulei Mari.

Furtuna puternică care s-a năpustit asupra statului insular a lăsat multe cupluri fără nunți, iar turiștii au rămas blocați în încăperi. De asemenea, infrastructura statului este amenințată de ploile abundente și vîntul puternic. De asemenea, s-a anunțat că cinci băieți cu vîrsta cuprinsă între 9 și 10 ani au fost salvați dintr-un rîu de către pompierii Honolulu, transmite Noi.md.

Reprezentanții Serviciului Național de Meteorologie au avertizat că furtunile prelungite, vînturile puternice și ploile torențiale ar putea continua și miercuri, iar guvernatorul David Ige a declarat luni seară stare de urgență pentru toate insulele statului.

Serviciul Național de Meteorologie a declarat că furtuna amenință cu "inundații catastrofale" în zilele următoare, deoarece sistemul de presiune scăzută se mișcă încet de la est la vest și rămîne la marginea arhipelagului. Furtuna a întrerupt curentul electric în comunitățile din Hawaii, iar cea mai puternică ploaie a început luni seara în cea mai populată insulă Oahu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав