O fotografie de familie a fost purtată de tornadele din SUA pe o distanţă de peste 200 de kilometri

14 dec. 2021,, 04:30   Război în Ucraina
2477 0

O fotografie de familie smulsă dintr-o casă devastată de tornadele care s-au produs în Statele Unite a parcurs o distanţă de peste 200 de kilometri, transportată de vînt. O femeie care a găsit-o a reușit să afle cui aparține fotografia și o va returna.

Ieşind sîmbătă dimineaţă din locuinţa ei din oraşul New Albany, situat în statul Indiana, Katie Posten a observat o fotografie alb-negru lipită de geamul mașinii sale.

Imaginea arată o femeie în rochie cu dungi şi batic, ţinînd în braţe un copil, iar pe verso este scris „Gertie Swatzell şi JD Swatzel, 1942”.

Bănuind că este o fotografie de familie, Katie Posten a avut ideea de a posta imaginea pe conturile ei de Twitter şi Facebook, în speranţa că îi va găsi pe proprietarii fotografiei.

Mesajul ei online, distribuit pe scară largă de comunitatea de internauţi, i-a permis să intre în contact cu o familie din Dawson Springs, un oraş din statul Kentucky, parţial distrus de forţa tornadelor.


Un membru al familiei Swatzell a recunoscut fotografia şi a identificat persoanele care apar în ea. „Wow! Cînd te gîndeşti că a călătorit atît de departe. Este vorba despre bunicii tatălui meu”, a scris Cole Swatzell pe Facebook, pogtrivit AFP, preluată de Agerpres.

Aproximativ 210 kilometri despart oraşele Dawson Springs şi New Albany, două comunităţi aflate în state americane diferite.

Katie Posten a anunţat deja că va trimite fotografia familiei Swatzell.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?