COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O femeie și-a înghițit inelul de logodnă în somn

O femeie și-a înghițit inelul de logodnă în somn

O americancă a suferit o operație pentru a i se scoate inelul de logodnă din stomac după ce aceasta l-a înghițit în timp ce dormea.

Jenna Evans, în vârstă de 29 de ani, spune că a avut un coșmar în care era urmărită de o bandă de hoți care voiau să-i fure inelul, așa că pentru a-l proteja, tânăra l-a înghițit. Ea s-a trezit apoi acasă în California, și a realizat că totul a fost un vis, însă inelul ei cu diamant dispăruse. Și-a dat seama atunci că cel mai probabil l-a înghițit, după cum procedase în vis, potrivit BBC.

Tânăra s-a dus alături de logodnicul ei la spital în acea dimineață și le-a povestit medicilor întîmplarea cu greutate pentru că „râdea și plîngea în același timp”.


După ce i-au făcut o radiografie, medicii au identificat inelul în stomac și au decis că e mai bine să facă intervenția chirurgicală, în loc să lase natura să-și urmeze cursul.

Evans a trebuit să își de acordul înaintea operației și a fost astfel informată că procedura poate duce și la deces.

„Am plîns mult pentru că aș fi fost supărată să mor din cauza asta. Am așteptat mult timp inelul de logodnă și o să mă căsătoresc cu Bobby Howell”, a declarat Jenna Evans.

Povestea este însă cu final fericit. Operația a avut succes, iar femeia și-a recuperat inelul și este înafara oricărui pericol.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load