TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O femeie primește flori și scrisori de la soțul decedat

Se spune că dragostea adevărată druează o viață și că nici măcar moartea nu poate sta în cazul sufletelor pereche. O femeie continua să primească flori de la soțul decedat, desi au trecut deja opt ani!

Rich Cox a murit în anul 2012, după ce a suferit pentru o lungă perioadă de timp de cancer la gît. Au trecut mai bine de opt ani de cînd femeia și-a pierdut partenerul de viață, dar nu a existat vreo Zi a Îndrăgostiților în care aceasta să nu fi primit un imens și superb buchet de trandafiri de la Rich, chiar dacă acesta a murit.

„Draga mea, chiar dacă nu mă vezi, eu sînt mereu cu tine. Te iubesc. Rich”, acesta este doar unul dintre multele bilete de dragoste pe care le-a primit femeia de 61 de ani, din Kentucky (Statele Unite ale Americii).


Potrivit copiilor, care știu de acest plan secret al tatălui gîndit încă de pe vremea cînd trăia, buchetele de flori vor continua să apară, să-I reamintească femeii că este iubită.

Tracey alături de soțul său, pe vremea cînd acesta trăia

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stîrnind un val puternic de emoție și reacții admirative.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load