COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O femeie din Canada a inventat o modalitate sigură de a-şi îmbrăţişa mama (VIDEO)

O femeie din Canada a inventat o modalitate sigură de a-şi îmbrăţişa mama (VIDEO)

O folie din plastic dotată cu patru mîneci şi agăţată de o sfoară pentru rufe este soluţia ingenioasă dezvoltată de o femeie din Canada pentru a-şi putea îmbrăţişa mama în deplină siguranţă în plină pandemie de COVID-19.

În oraşul Guelph, din sudul provinciei canadiene Ontario, Carolyn Ellis şi soţul acesteia, Andrew, au pus la punct această ”mănuşă pentru îmbrăţişări” în ajunul Zilei Mamei, celebrată anul acesta pe 10 mai în America de Nord, informează g4media.ro cu referire la AFP .

”Mi-am spus că ea (mama acesteia, n.r.) nu va primi îmbrăţişări şi că ar trebui să facem ceva în acest sens şi că aş vrea să-i ofer o îmbrăţişare de Ziua Mamei”, a explicat Carolyn Ellis .


Mînecile, tot din plastic, au fost fixate de bucata principală cu ajutorul unei benzi adezive, permiţînd ca două persoane să se strîngă în braţe fără contact direct.

”A fost într-adevăr o muncă de echipă să încercăm să stabilim dimensiunile şi înălţimea mînecilor. Am muncit sîmbătă pînă tîrziu în noapte şi a fost gata duminică, pentru Ziua Mamei. A fost un cadou minunat”, a mai spus Carolyn Ellis.

Înregistrarea filmată cu această ocazie şi publicată pe reţelele de socializare a devenit virală în scurt timp.

”Voiam doar să-mi îmbrăţişez mama”, a spus aceasta. ”A fost surprinzător, ne-a şocat cînd am constatat cît de populară a devenit. Am fost încîntaţi că şi alte persoane au putut beneficia de îmbrăţişarea noastră. A fost minunat”, a relatat canadianca.

Bineînţeles că o îmbrăţişare învelită în plastic nu valorează cît o strîngere reală, dar este cu toate acestea un gest destul de reconfortant după mai multe săptămîni de izolare la domiciliu şi alte măsuri de distanţare socială, a mai spus ea.

”Ne-a permis să revenim la o formă de normalitate, ne-a dat o rază de speranţă. Această senzaţie fizică e ca şi cum te-ai întoarce acasă. O îmbrăţişare din partea mamei, e atît de bine”, a concluzionat Carolyn Ellis.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load