X 
Arşiţa stiri: 190
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

O femeie din Bavaria, declarată dispărută, a fost găsită: A stat ore în șir într-un copac

5 iun. 10:30   Externe
3323 0

O femeie din Germania a petrecut mai mult de 52 de ore în vîrful unui copac, într-o zonă inundată din Bavaria, înainte ca salvatorii să o găsească.

Femeia, în vîrstă de 32 de ani, a fost găsită marți în districtul Silberwald din Neu-Ulm, în Suabia, a anunțat poliția. Femeia era dată dispărută de duminică, iar poliția a lansat o amplă operațiune de căutare.

Femeia a fost găsită cu o dronă în coroana unui copac căzut, unde se ascunsese de inundații, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

Potrivit poliției, în momentul salvării, apa îi ajungea pînă la piept, astfel că femeia a fsot salvată cu un elicopter. Victima ar fi fost vizibil slăbită și deshidratată, așa că a fost transportată la spital ca măsură de precauție.

După ce a sunat la serviciile de urgență, femeia a reușit să se salveze în coroana unui copac căzut. Apoi ea a așteptat o zi și o noapte în coroana copacului, la o înălțime de aproximativ doi metri deasupra apei.


Reamintim, sudul Germaniei continuă să se confrunte cu consecințele inundațiilor, care au început după ploile foarte puternice de vinerea trecută.

4
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав