COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171 INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6738

O femeie de 81 de ani din Germania, vedetă a fitnessului pe TikTok

24 feb. 23:00   În lume
1190 0

După ce Germania a intrat în perioada de lockdown după declanşarea pandemiei de coronavirus în primăvara trecută, Erika Rischko, în vîrstă de 81 de ani, a publicat primul ei videoclip pe TikTok, informează Reuters, citat de Agerpres.

De atunci, Rischko a publicat peste 100 de înregistrări în care apare făcînd exerciţii precum plank şi tracţiune la bară, dar şi dansînd, pentru a-i încuraja şi pe alţii să rămînă activi în perioada lockdownului.

A strîns circa 125.000 de urmăritori şi peste 2 milioane de aprecieri în aplicaţia TikTok, extrem de populară în rîndul adolescenţilor, cunoscută pentru videoclipuri cu dansuri şi sicronizare a buzelor, precum şi cu provocări virale.

În unele dintre videoclipuri, filmate de fiica ei, Erika Rischko se antrenează singură şi acceptă provocări propuse de persone cu cîteva decenii mai tinere decît ea.

În alte înregistrări, dansează împreună cu soţul ei, pe care l-a cunoscut cu prilejul unui eveniment de dans, cu ani în urmă.


Rischko a spus că îi dau curaj în special comentariile tinerilor, care îi transmit aprecierile lor.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽