O femeie a găsit un portofel pierdut acum 40 de ani

O femeie a găsit un portofel pierdut acum 40 de ani

În orașul australian Coffs Harbour, statul New South Wales, o femeie a găsit o pungă care a fost pierdută acum 40 de ani.


Rachel Pollard sărbătorea Ziua Mamei împreună cu copiii ei în Parcul Boronia. Femeia a observat că copiii au găsit ceva foarte murdar. La început, australianca a vrut să arunce obiectul, dar, după ce l-a examinat, și-a dat seama că acesta era un portofel.


Pollard a găsit în el mai multe documente vechi, inclusiv o cartelă de reducere în librăria universității din St. Lucia, Brisbane, un flaier al postului de radio local și un card bancar  Commonwealth cu sigla veche. Dar cea mai uimitoare descoperire a fost cartea de identitate care aparținea lui Jennifer Sinclair de 18 ani.


Australianca a postat pe pagina agenției sale de nunți de pe Facebook fotografiile cu conținutul portofelului, în speranța să găsească proprietara. Potrivit documentelor, Sinclair trăia în Brisbane și acum ar trebui să aibă 58 de ani.


Postarea lui Pollard a adunat 174 de distribuiri, precum și aproximativ 60 de comentarii. Unul dintre utilizatori chiar a sugerat că proprietara sacoșei ar putea deveni victima unui criminal local și a cerut să contacteze imediat poliția.


Femeia a menționat că nu va anunța poliția despre descoperirea sa, deoarece în portofel nu erau lucruri prețioase, însă ar face acest lucru pentru a o găsi pe Jennifer Sinclair cît mai curînd posibil.
 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load