Preşedintele stiri: 3021

O femeie a furat o ambulanță și a ajuns cu ea în apă, după ce a fugit de polițiști 160 de kilometri

15 iun. 21:30   În lume
2273 0

O urmărire între poliție și o ambulanță furată de la un spital din statul New York s-a încheiat în golful Irondequoit. Femeia care a furat ambulanța de la un spital din orașul Utica duminică dimineață a reușit să fugă mai bine de 160 de kilometri înainte de a plonja în apă, relatează BusinessInsider.

Kunkel, compania care deține ambulanța, a declarat pentru CNY Central că aceasta a fost furată dintr-un garaj deschis în timp ce era spălată și că nicio altă persoană nu se afla în interiorul mașinii cînd suspectul a demarat în trombă. Poliția statului New York a identificat ambulanța în trafic și a demarat o urmărire care s-a întins pe 80 de kilometri înainte de a o sista pentru scurt timp. Ambulanța a fost văzută din nou în apropierea Rochester, la peste 160 de kilometri de locul unde a fost furată.

Poliția a anunțat că femeia aflată la volan a fost salvată de o barcă privată a clubului de iahting din Newport și a primit îngrijiri medicale înainte să fie reținută. Ambulanța a fost ulterior recuperată din apă.
Citeşte întreaga ştire: VIDEO. O femeie a furat o ambulanță și a plonjat cu ea în apă, după ce a fugit de polițiști 160 de kilometri

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X