COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O femeie a fost salvată după 12 zile petrecute în sălbăticia australiană

O femeie a fost salvată după 12 zile petrecute în sălbăticia australiană

O femeie care rămăsese cu maşina împotmolită în albia unui rîu din sălbăticia australiană a fost salvată după 12 zile în care a supravieţuit mîncînd biscuiţi şi bînd apă dintr-o adăpătoare.

Tamra McBeath-Riley, în vîrstă de 52 de ani, plecase alături de două persoane într-o excursie cu maşina atunci cînd vehiculul lor a rămas blocat în albia unui rîu.

Grupul s-a separat la un moment dat în încercarea de a căuta ajutor. Femeia a fost găsită în zona în care se afla maşina, însă cele care o acompaniau sînt în continuare date dispărute.


Poliţia a declarat că McBeath-Riley fost tratată într-un spital din Alice Springs pentru deshidratare şi expunere la soare după ce a fost descoperită de către echipele de salvare duminică seara.

Căutările însă continuă pentru prietenele sale Claire Hockridge, de 46 ani, şi Phu Tran, de 40 de ani. În excursie, femeile plecaseră însoţite de Raya, femela terrier a lui McBeath-Riley.

Cele trei părăsiseră Alice Springs, unul dintre cele mai mari oraşe din Teritoriul de Nord, pentru o excursie de o după-amiază, pe 19 noiembrie, însă maşina lor a rămas împotmolită în albia rîului Hugh.

Femeia a povestit că ea şi prietenele sale au rămas împreună trei zile încercînd să urnească maşina, însă într-un final au decis să se despartă pentru a căuta ajutor. Ea a fost cea care a rămas în apropierea autovehiculului, deoarece s-a temut că terrierul său nu va supravieţui unui drum lung.

Poliţia din Teritoriul de Nord a mobilizat elicoptere pentru căutarea celor trei femei şi a reuşit să o găsească pe McBeath-Riley la circa 1,5 kilometri de maşină după ce un localnic a raportat că a văzut într-o zonă urme de cauciucuri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load